Jdi na obsah Jdi na menu
 


Soustřední opět v oblíbeném Turnově na konci objemové přípravy.

Od čtvrtka do neděle 23.-26.11.2023 jsme podnikli soustředění v Turnově, kde jsme letos na jaře již finišovali přípravu před letní sezónou. Tentokrát jsme se do oblíbeného Turnova a penzionu Bejby vydali na přelomu objemové a speciální podzimní přípravy. I když počasí venkovním tréninkům zas až tolik nepřálo, využili jsme v maximální možné míře  všechny možnosti tréninků v krytých prostorách. 

1jablonec2.jpg

Jednoznačnou devizou byla blízkost jablonecké atletické haly, kde jsme absolvovali dva tréninky v pátek a v sobotu dopoledne. Takže rychlostní a rychlostně vytrvalostní oblast jsme mohli trénovat v opravdu na naše poměry luxusních podmínkách.

1jablonec.jpg

1jablonec1.jpg

Turnovský stadion disponuje rovněž hezky vybavenou posilovnou, do níž jsem rovněž zavítali hned první den a také po posledním tréninku v neděli.

20231123_174355.jpg

Prostor jsme věnovali i doplňkovým činnostem. Ve velké sportovní hale jsme si zahráli sportovní hry a také pár pohybových her, které byly celkem hezkým zpestřením.

1scmhala2.jpg

1scmhala1.jpg

Moc mě těšilo, že si na nás udělala čas i Jana Baldová, která nám odvedla velké množství kompenzačních ale i zpevňovacích a motoricky náročnějších jednotek. Pro tyto účely jsme navštívili široce vybavený sál v místní sokolovně, ale také squash kurty v budově sportovní haly.

1sokol.jpg

1protahovacky.jpg

Ve squashových kurtech jsme pochopitelně neodolali lákadlu si zahrát a doplňkově se "pohýbat". 

1squash.jpg

Poslední den jsem se rozloučili na dlouhých schodech, které do rána zapadly sněhem, ale naštěstí před naším tréninkem už byly sněhu zbavené, a tak jsme si tento trénink neodpustili.

1schody.jpg