Jdi na obsah Jdi na menu
 


Sekce sprintu SCM na soustředění v Nymburce

15. 12. 2023

V termínu 10. - 17.12.2023 jsme se zúčastnili sekčního sprinterského SCM soustředění, které proběhlo ve Sportovním centru Nymburk.

1vsichni.jpg

Soustředění se zúčastnili Jirka Synek, Štěpán Veselý a Šimon Kratochvíl, které doplnila "distančně" také Jana Šafránková. V Nymburce, který dost dobře známe, jsme opět využili velké množství místního vybavení. Kromě samotných tréninků v atletickém tunelu a venkovním oválu jsme využili pochopitelně také posilovnu a sportovní halu.

1start.jpg

 

1telocvicna1.jpg

Zajištěna byla i regenerace ať už v hydromasážním  bazénu či sauně nebo také při masážích. Nechyběly ani naše vlastní lymfodrenážní či "cryo kalhoty" a magnetoterapie. Jirka si krom toho také využil příležitosti a absolvoval doplňkově standardní plavání v plavecké "pětadvacítce".

1masaz.jpg

V Nymburce se vprostřed týdne  odehrál euroligový zápas domácího basketbalového týmu s tureckým soupeřem. Využili jsme to jako možnost zpestření našeho pobytu a tedy jakýsi doplňkový program, když jsme tento zápas navštívili díky "volňáskům". Zážitek to byl o to hezčí, že domácí tým zápas ovládl rozdílem 20 bodů.

1basket.jpg

V rámci tohoto soustředění probíhala také úvodní příprava štafety juniorů před novou sezónou a opět jsem zde mohl poznat nové tváře v našem týmu, s nimiž jsme začali drilovat štafetové dovednosti. 

1stafeta.jpg

1synek.jpg